Katehetska proljetna škola 2015

Poštovane vjeroučiteljice i vjeroučitelji,

Zahvaljujemo vam na interesu i prijavi za sudjelovanje na Katehetskoj proljetnoj školi koja će se održati 12. i 13. lipnja 2015. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu! S obzirom na veliki interes za ovaj stručni skup, molimo vas da se, ukoliko ne možete sudjelovati u cjelovitom programu Katehetske proljetne škole, do 31. svibnja odjavite te planirate sudjelovanje na nekom drugom državnom skupu.

Zbog organizacije posjeta Muzeju za umjetnost i obrt u kojemu se održava izložba o Hermanu Bolléu, važno je znati točan broj sudionika Katehetske proljetne škole. Radi toga će na ettaedu aplikaciji 3. lipnja biti otvorena mogućnost upisa u grupe za posjet Muzeju. Termini posjeta su: 14,00; 14,30; 15,00; 15,30; 16,00; 16,30; 17,00; 17,30. Svatko od vas, koji ste već prijavljeni na Katehetsku proljetnu školu, treba se upisati samo u jednu grupu za posjet Muzeju te u odabranom vremenu posjetiti Muzej.

Na izložbi će svaka grupa imati stručnog vodiča. Uz izložbu o Hermanu Bolléu, moći ćete pogledati i stalni postav Muzeja. Uz posjet Muzeju, vaš će zadatak biti i posjetiti dvije lokacije u gradu Zagrebu vezane uz izložbu. Popodnevni dio programa 12. lipnja zamišljen je tako da svaki sudionik KPŠ-a posjeti MUO te dvije lokacije u gradu koje su povezane s izložbom. Hoćete li prvo otići na izložbu, a nakon toga na lokacije u gradu ili obrnuto, odlučit ćete samostalno, a ovisit će o tome u koju ćete se grupu za posjet Muzeju upisati. Materijale za rad ćete dobiti prilikom dolaska na Katehetsku proljetnu školu i upisa.

Ovakav oblik rada djelomično smo isprobali na Katehetskoj proljetnoj školi 2013. godine kada su grupe vjeroučitelja bile u osam različitih muzeja u gradu Zagrebu.

Organizacijski je ovogodišnji posjet jednom Muzeju zahtjevniji, ali ćete u organizaciji svoga vremena biti autonomni, a time i odgovorniji za izvršavanje postavljenih zadataka. Kako biste se pripremili za posjet Muzeju, pogledajte što o izložbi piše na:

http://www.muo.hr/hr/aktualno/izlozbe/herman-boll%C3%A9---graditelj-hrvatske-metropole,1072.html

Nadamo se da će vas ovih nekoliko informacija dodatno motivirati te da ćemo profesionalno i strpljivo u duhu zajedništva odraditi posao koji je pred nama!

U slučaju nejasnoća i s pitanjima vezanim uz organizaciju rada Katehetske proljetne škole, javite se isključivo na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S poštovanjem!